Znamy największy sekret diety Magdy Gessler. To dzięki niej ma tak zgrabne nogi? Teraz wszystko stało się jasne
Magda Gessler podzieliła się z nami kilkoma sekretami, a tym samym wyjawiła, na jakiej obecnie jest diecie. Kluczowym elementem jadłospisu gwiazdy okazało się jedno, bardzo popularne warzywo.
Magda Gessler zdradziła kilka swoich sekretów
Gospodyni programu “Kuchenne rewolucje” nie od dziś znana jest ze swojego talentu kulinarnego i mnóstwa pomysłów, jakimi zaskakuje nas w swoich restauracjach. Tym razem, podczas rozmowy z naszym reporterem, Magda Gessler ujawniła, który z letnich przysmaków może być prawdziwym wybawieniem podczas trwających upałów, a także opowiedziała nam o swojej diecie.
Okazało się, że prawdziwą ochłodą może być chłodnik. Pomocne będą również zielone warzywa, takie jak sałata czy ogórek, które w swoim składzie zawierają spore ilości niezbędnej w te dni wody.
— Jeść chłodniki bez końca i sałatę, ogórka i awokado. Jest pyszny chłodnik z palonych migdałów, bułki, oliwek, czosnku i gruszki — wyznała w rozmowie z naszym portalem gospodyni “Kuchennych rewolucji”.
Znaki zodiaku najlepszych ojców. Ich dzieci zawsze mogą na nich liczyćMagda Gessler ujawniła swoją dietę
W dalszej części rozmowy reporter serwisu Świat Gwiazd podpytał Magdę Gessler o jej dietę. Szybko okazało się, że jej kluczowym składnikiem są pomidory. Restauratorka z ogromnym uśmiechem na twarzy mówiła o dobroczynności pomidorów oraz ich wspaniałym smaku i właściwościach.
— Czy jest coś piękniejszego od pomidora? […] Uważam, że nie ma cudowniejszego owocu, a poza tym po zjedzeniu pomidora człowiek jest szczęśliwy. Polskie pomidory są najlepsze, a moja dieta “pomidor” jest cudowna — powiedziała nam Magda Gessler.
Magda Gessler uwielbia swoją dietę
Popularna restauratorka wyjawiła wprost, że uwielbia jeść pomidory pod każdą postacią, a nawet surowe, zgniecione i jedynie posypane solą.
Warto zauważyć, że pomidory są bogatym źródłem likopenu, potasu, witamin C i E oraz beta-karotenu. Ponadto jako jedne z nielicznych warzyw nie traci swoich właściwości po obróbce termicznej. Tym samym warto podążyć śladami Magdy Gessler i dodać do swojej diety pomidory.
Zobacz zdjęcia: