Wyszukaj w serwisie
newsy tylko u nas foto telewizja kobieta quizy
Swiatgwiazd.pl > Newsy > Magda Gessler ruszyła z wielkanocną ofertą. Ile trzeba zapłacić za kawałek makowca, a ile za barszcz?
Magdalena Patacz
Magdalena Patacz 01.04.2022 14:19

Magda Gessler ruszyła z wielkanocną ofertą. Ile trzeba zapłacić za kawałek makowca, a ile za barszcz?

Magda Gessler
Pawel Wodzynski/East News

Ruszyła oferta wielkanocna flagowej restauracji Magdy Gessler U Fukiera. Polacy są zszokowani cenami, ile zapłacą za barszcz, a ile za makowiec?

Magda Gessler jest wyjątkową osobą, uśmiechnięta, z poczuciem humoru, ale i bardzo charyzmatyczną. To właśnie te cechy sprawiły, że pokochały ją miliony w całym kraju. Restauratorka czynnie udziela się również w mediach społecznościowych, aby na bieżąco informować fanów o wszystkich wydarzeniach, między innymi o nowej ofercie wielkanocnej U Fukiera.

Magda Gessler ruszyła z wielkanocną ofertą. Ile zapłacimy za tradycyjne potrawy i wypieki?

Wielkanocna oferta Magdy Gessler jest naprawdę fascynująca. Znajdziemy w niej między innymi barszcz biały, jajka faszerowane, żurek, mięsa, chleb, a także tradycyjne smakołyki, jak makowiec i babka wielkanocna.

Wszystkie potrawy przygotowywane są z najwyższej jakości produktów i z najwyższą starannością. Dania są świeże, pachnące, pyszne, jak u mamy. Niestety, ceny zwalają z nóg i nie każdego będzie stać na spróbowanie wielkanocnych pyszności z oferty U Fukiera, czyli flagowej restauracji Gessler.

W ofercie znajdziemy np. 2,5 jajka, faszerowane są szynką, kosztują 35 zł. Cena domowej zupy krem z chrzanu z cielęcymi pulpecikami to 75 zł za niecały litr. Bochenek żytniego chleba natomiast - 35 zł.

Podobnie wygląda sprawa ciast, które z pewnością są przepyszne, jednak 1,2 kg makowca za 130 zł to niebotyczna cena. Trochę tańsza jest natomiast wielkanocna babka drożdżowa - foremka kosztuje 80 zł.

Magda Gessler - niekwestionowany autorytet kulinarny

Magda Gessler, znana i ceniona restauratorka, jest absolutnym autorytetem kulinarnym w całej Polsce. Gessler jest właścicielką wielu restauracji, w których wszystkie dania są przygotowywane z najwyższą starannością i smakują wybornie.

Ogromną popularność Gessler zyskała dzięki produkcji TVN Kuchenne rewolucje, w której restauratorka pomaga mniejszym i większym restauracjom zapewnić dużą liczbę gości i tym samym znacząco poprawić budżet. Nierzadko to właśnie zmiany prowadzane przez Gessler, ratowały lokale gastronomiczne przed ogłoszeniem upadłości.

Artykuły polecane przez redakcję Świat Gwiazd:

  1. Skuteczne sposoby na wzmocnienie odporności u dzieci. Zapomnisz o ciągłym bieganiu do lekarza

  2. Twoje dziecko skończyło 6 miesięcy? To jeden z najważniejszych momentów

  3. Na jaw wyszło, kim jest córka Artura Żmijewskiego. Prawda o niej wprawia w osłupienie

Jeżeli chcesz się podzielić informacjami na temat gwiazd i nowinek ze świata show-biznesu koniecznie napisz do nas na adres: [email protected].

Źródło: fakt.pl