Co ona ma w ręku?! Iza Małysz w walce z potworem. A potem, mmm... Adam Małysz będzie zadowolony
Izabela Małysz i Adam Małysz są razem ponad ćwierć wieku. Doczekali się też dorosłej już córki, która sama wyszła za mąż. Mimo to para wciąż wie, jak podgrzewać atmosferę w związku. Jak Iza dba o to, by ogień nie wygasł? Widać, że przygotowała coś specjalnego. W sieci właśnie pojawiły się zdjęcia.
Iza Małysz i Adam Małysz: historia związku
Iza Polok wyszła za Adama Małysza 16 czerwca 1997 roku. Ślub odbył się w Wiśle, rodzinnym mieście skoczka. Jeszcze w tym samym roku w październiku na świat przyszła ich córka Karolina. Żona sportowca trwała przy nim i wiernie kibicowała przez cały rozwój jego kariery.
W międzyczasie nie próżnowała: skończyła studia, a niedawno próbowała swoich sił w show-biznesie, startując w programie „Taniec z gwiazdami”. On z kolei jakiś czas temu objął odpowiedzialne stanowisko prezesa Polskiego Związku Narciarskiego. Obowiązki sprawiły, że musiał zamieszkać w Krakowie, jednak nie oznacza to, że między nim a Izabelą coś się popsuło. Wręcz przeciwnie – poniżej przedstawiamy dowody.
Ewelina Bator zakochana. Dziewczyna Żory Korolyova znalazła nową miłość. Pokazała się z partnerem u bokuIzabela Małysz rozpieszcza Adama
Siedziba Polskiego Związku Narciarskiego znajduje się w Krakowie. Obowiązki służbowe zmusiły Adama do wynajęcia drugiego mieszkania w tym mieście. Iza wciąż mieszka w Wiśle, jednak regularnie odwiedza męża. Razem spędzają każdą wolną chwilę.
Teraz żona skoczka pokazała, co przygotowała dla męża na wakacjach w Chorwacji. Jesteśmy pod wrażeniem, bo musiała włożyć w to bardzo dużo wysiłku. Poniżej możecie zobaczyć zdjęcia.
Adam Małysz lubi takie rzeczy?! Iza Małysz się przyłożyła
Na Instagramie Izy pojawiło się właśnie zdjęcie z Chorwacji, można więc zgadywać, że para wybrała się na urlop. Żona Adama postanowiła go spędzić w nietypowy sposób. Zdecydowała, że trafi do serca męża przez żołądek i stanęła przy kuchni. Jej wpis pokazuje, że wybrała niełatwą potrawę, którą nie każdy by polubił.
Miały być same macki… ale chyba dam radę – napisała Izabela przy zdjęciu, na którym trzyma w rękach okazałą, potężną ośmiornicę.
Warto w tym miejscu dodać, że trudności w przygotowaniu, jakie ma Iza, są zrozumiałe. Zanim przyrządzimy ośmiornicę, należy z niej usunąć wnętrzności, woreczek z atramentem, dziób między ramionami i oczy. To macki są głównym przysmakiem, choć głowę można wykorzystać do przyrządzenia doskonałego bulionu.